Transport

Vi tilbyder kunsttransport, møbeltransport og transport af antikviteter og andre uemballeret varer.

Vi har været i branchen siden 1980, og er den foretrukne transportør blandt mange kunst- og antikhandlere i hele Europa.

Egne biler, egne chauffører

Kørsel i hele Vesteuropa

Vi kører med vores egne biler og chauffører i det meste af Vesteuropa. Alle destinationer dækkes på bestilling, og mange steder kommer vi flere gange om ugen.

Vi kører primært med kombinationstransporter. Det betyder at din transport bliver betalt af flere forskellige kunder, ligesom du er med til at betale andres transporter. Ved at samle transporter, kan vi nemlig sikre dig en god dækning, til en yderst konkurrencedygtig pris.

Ved transport uden for Vesteuropa, har vi et større netværk af samarbejdspartnere, så vi kan nå enhver destination.

Oversøisk transport dækkes af vores forsendelsesafdeling, som via skib, fly og kurér kan få varer frem overalt i verden.

Kørsel med lidt af hvert

Varetyper

Vores flyttevogne er indrettet til transport af uemballerede varer. Alt hvad vi kører med bliver pakket i hånden på bilen i flyttetæpper og -kasser, og vores chauffører er vokset op med et Tetris-spil i hånden så de ved, hvordan man bedst stuver bilen.

En typisk transport, er af almindelige møbler, såsom borde, stole, sofaer, lamper, malerier, kommoder o.l.

Men vi transporterer også andre og større typer varer, og har bl.a. stået for transporten af en 17 m. høj jernskulptur af kunstneren Robert Jacobsen.
Så stor en skulptur kan vi naturligvis ikke have i vores almindelige flyttevogne, men afhængigt af opgaven stiller vi med den nødvendige størrelse vogn.

Skal vi hjælpe dig med dine transportopgaver?

Kontakt os