Vi er et familieejet transportselskab med mere end 30 års erfaring.
Vi hjælper hver uge flere hundrede mennesker med at få transporteret møbler og andre varer rundt i hele verden.

Og vi er virkelig gode til det.

Hvad laver vi?

Vi henter og bringer varer direkte til dig, og hjælper også hvis du skal flytte fra en bolig til en anden.

Men det er ikke det hele. Vi hjælper også med at sende varer med skib og fly over længere afstande. Enten som små partier, eller hele containere.
Vi sælger desuden pakkematerialer, og arrangerer transport for hele udstillinger når nogle af de store danske og udenlandske gallerier skal på messe.

Vores kunder er både hr. & fru Danmark, men også profesionelle kunst- og antikhandlere samt større gallerier og auktionshuse.

Hvor længe har vi gjort det?

JH Transport blev stiftet den 11. december 1980.
Dengang hed vi J.H. International Transportservice. Vi var 3 mand og kørte med en enkelt lastbil.
Siden da er der sket meget, og forretningen er udvidet i en sådan grad at vi i dag beskæftiger over 30 mand, og opererer med over 20 biler.

Historie

1980

JH Transport stiftes.

JH Transport blev stiftet 11. december 1980 af Johnny Ploug Hansen, som i dag stadig sidder som ledende direktør.
Johnny havde på daværende tidspunkt været ansat 5 år i firmaet Fensholm International Møbeltransport A/S, som ansvarlig for kørsel og lager, og havde på den måde skabt sig et navn i branchen.

Dengang hed vi J.H. International Transportservice, startede ud med en enkelt varevogn. Meget hurtigt blev denne skiftet ud med en lastbil, og de efterfølgende 5 år blev der hvert år tilføjet en ny lastbil til vognparken. I takt med at der kom flere opgaver steg omsætningen årligt 50-100% de første 5 år.

1985

Bruun Rasmussen.

I 1985 kom så kulminationen på 5 års hårdt arbejde, og der blev indgået en aftale om transport af kunst og antikviteter for Bruun Rasmussen Kunstauktioner. Dette medførte stor kundetilgang fra de københavnske antik- og kunsthandlere.

Det var også i 1985 at vi åbnede et pakkeri, til fremstilling af eksportkasser. Dette pakkeri er i dag blandt de få eksportpakkerier i Danmark, der er ISPM 15 certificeret.

1996

Venskab.

Som en specialopgave, stod vi i 1996 for opstillingen af Robert Jacobsens 11 m. høje jernskulptur Venskab, på Kongens Nytorv i København, efter at have haft den opbevaret på vores lager i nogle år.

Skulpturen blev senere solgt på auktion hos Bruun Rasmussen til firmaet Würth, hos hvem den i dag pryder hovedkontoret i Strassburg. Vi stod også for nedtagningen på Kongens Nytorv, og leveringen til Strassburg.

1999

Lauritz.com.

I 1999 startede Lauritz.com med de første online auktioner, og siden første auktion fik hammerslag, har vi haft et tæt samarbejde med dem, om transport til og fra deres showrooms i hele Europa.

2005

Udviddelse af lagerfaciliteter.

Efterhånden kom der flere og flere linjer i ordrebogen, og i 2004 steg både omsætningen, og antallet af biler og ansatte. I 2005 udvidede vi derfor vores lager fra 1200m2 med en tilbygning på 700m2, til at håndtere den stadigt stigende mængde varer.

2007

Gazellevirksomhed.

Efter at have oplevet en eksplosiv vækst, blev vi i 2007 udnævnt til Gazellevirksomhed af dagbladet Børsen.

Er du klar til at lade os håndtere dine transporter?

Kontakt os