Om os

Vi er et familieejet transportselskab med mere end 30 års erfaring.

Vi hjælper hver uge flere hundrede mennesker med at få transporteret møbler og andre varer rundt i hele verden.

Og vi er virkelig gode til det!

Vi henter og bringer varer direkte til dig, og hjælper også hvis du skal flytte fra en bolig til en anden.

Men det er ikke det hele. Vi hjælper også med at sende varer med skib og fly over længere afstande. Enten som små partier, eller hele containere.

Vi sælger desuden pakkematerialer, og arrangerer transport for hele udstillinger når nogle af de store danske og udenlandske gallerier skal på messe.

Vi kører lige så gerne for privatpersoner som for store virksomheder, og vores kunder tæller både hr. & fru Danmark, små kunsthandlere, men også professionelle kunst- og antikhandlere samt større gallerier og auktionshuse.

Vores historie

1980: Firmaet stiftes

Vi blev stiftet 11. december 1980 af Johnny Ploug Hansen, som i dag stadig er en del af virksomheden.

Johnny havde på daværende tidspunkt været ansat 5 år i firmaet Fensholm International Møbeltransport A/S, som ansvarlig for kørsel og lager, og havde på den måde skabt sig et navn i branchen.

Dengang hed vi J.H. International Transportservice, startede ud med en enkelt varevogn. Meget hurtigt blev denne skiftet ud med en lastbil, og de efterfølgende 5 år blev der hvert år tilføjet en ny lastbil til vognparken.

I takt med at der kom flere opgaver steg omsætningen årligt 50-100% de første 5 år.

1985: Bruun Rasmussen

I 1985 kom så kulminationen på 5 års hårdt arbejde, og der blev indgået en aftale om transport af kunst og antikviteter for Bruun Rasmussen Kunstauktioner. Dette medførte stor kundetilgang fra de københavnske antik- og kunsthandlere.

Det var også i 1985 at vi åbnede et pakkeri, til fremstilling af eksportkasser. Dette pakkeri er i dag blandt de få eksportpakkerier i Danmark, der er ISPM 15 certificeret.

1996: Venskab

Som en specialopgave, stod vi i 1996 for opstillingen af Robert Jacobsens 11 m. høje jernskulptur Venskab, på Kongens Nytorv i København, efter at have haft den opbevaret på vores lager i nogle år.

Skulpturen blev senere solgt på auktion hos Bruun Rasmussen til firmaet Würth, hos hvem den i dag pryder hovedkontoret i Strassburg. Vi stod også for nedtagningen på Kongens Nytorv, og leveringen til Strassburg.

1999: Lauritz.com

I 1999 startede Lauritz.com med de første online auktioner, og siden første auktion fik hammerslag, har vi haft et tæt samarbejde med dem, om transport til og fra deres showrooms i hele Europa.

2005: Udvidelse af lagerfaciliteter

Efterhånden kom der flere og flere linjer i ordrebogen, og i 2004 steg både omsætningen, og antallet af biler og ansatte.

I 2005 udvidede vi derfor vores lager fra 1200m2 med en tilbygning på 700m2, til at håndtere den stadigt stigende mængde varer.

2007: Gazellevirksomhed

Efter at have oplevet en eksplosiv vækst, blev vi i 2007 udnævnt til Gazellevirksomhed af dagbladet Børsen.

2017: Generationsskifte

I 2017 gennemføres generationsskiftet, hvor Johnnys 2 sønner Skipper og Mikkel, hver overtager 1/3 af virksomheden. Johnny fortsætter som direktør, Skipper som daglig leder, og Mikkel med ansvar for det administrative.

Virksomheden ejes og ledes nu af Johnny, Skipper og Mikkel i fællesskab.

2021: Packman A/S

Efter mere end 50 år i branchen og 32 år med packman a/s overdrog Peter Federspiel sit hjertebarn til JH Transport ApS, og vi har således overtaget alle aktiviteter i packman a/s.

“Det er en historisk dag for begge virksomheder, og vi er meget bevidste om det ansvar, vi overtager, både overfor packmans medarbejdere, der – som vores egne – føler sig som én stor familie, samt overfor packmans kunder, der har været vant til et serviceniveau, som selvfølgelig kommer til at fortsætte ufortrødent.”

2022: Nyt navn og ny adresse

I forlængelse af overtagelsen af packman A/S bliver de to virksomheder nu endeligt lagt sammen. Således kommer virksomheden fremover til at hedde JH Packman ApS.

Kort efter samles packmans adresse med JHs i nye lokaler på Nimbusvej, og der siges dermed farvel til Ishøj efter 40 år.