Vi har åbnet en afdeling i Aarhus

By 19. oktober 2012Nyheder

Den 11. oktober 2012 åbnede vores tredje afdeling i Danmark.

Med en placering i Egå, lidt nord fra Aarhus Centrum, dækker vi nu hele landet og kan tilbyde transporter til lager for efterfølgende egen afhentning, til konkurrencedygtige priser.

Det er fremover også muligt for kunder, at få opbevaret varer på lageret i Aarhus, hvad enten det drejer sig om 2 uger eller 2 måneder. Ligeledes vil det være muligt at få kørt varer fra flere forskellige steder til opsamling, og få disse opbevaret til afhentning på et senere tidspunkt.

Vi tilbyder også en transportløsning, med kørsel mellem vores lager-lokationer. På den måde vil man f.eks. kunne indlevere en vare på vores lager i Aarhus, og få kørt den til vores lager i Ishøj eller Odense, eller ligefrem din egen adresse.

Gratis transport til lager i Aarhus

Som en ekstra service, tilbyder vi gratis transport til lageret i Aarhus fra alle større auktionshuse i Danmark, Sverige og Tyskland fra den 22. oktober 2012 til 30. november 2012.
Dette tilbud gælder kun for kategoriserbare varer, og dermed ikke for store varer såsom hele møblementer, sofagrupper, palle-varer, klaverer/flygler/pianoer, prismekroner, o.l. samt alle former for motoriserede køretøjer.

About Mikkel Hansen