Millioner af mennesker verden over er sendt på flugt af krig, katastrofe og konflikt, men igen i år får de hjælp fra Ishøj. Det er 4. år, at vi i JH Transport er erhvervspartner i Dansk Flygtningehjælp, der er Danmarks største humanitære organisation.

Som international shipping virksomhed med agenter, kunder og kontakter i rigtig mange af de lande hvor Dansk Flygtningehjælp er tilstede i, oplever vi ofte på nærmeste hold hvordan støtte og genopbygning hjælper og fremmer udvikling, redder liv, minimerer sygdomme, skaber infrastruktur og giver øget livskvalitet i selv fjerne områder og langt ude på landet i b.la. mange af landene i Afrika og i Mellemøsten.
Det er en fornøjelse at være vidne til hvordan indsatsen fra Dansk Flygtningehjælp fremmer en positiv udvikling i disse områder, og vi er glade for at kunne bidrage til dette som erhvervspartner.

siger Jacob Linde Reislev, Export Manager i JH Transport ApS.

Der er flere end 50 millioner flygtninge i verden. Mange befinder sig i etablerede flygtningelejre, men endnu flere lever side om side med lokalbefolkningen, som ofte er meget fattige i forvejen. Når en alvorlig krise opstår og driver mennesker på flugt, er der behov for akut hjælp til så mange som muligt. Mad, vand, tæpper og tøj er helt basale behov, der skal dækkes. Samtidig er der brug for en langsigtet indsats, der sikrer grundlaget for, at mennesker kan klare sig selv.

Vi leverer nødhjælp og langsigtede løsninger i verdens værste krigs- og konfliktområder. Det er en krævende opgave, så støtten fra danske virksomheder er enormt vigtig. Uden denne opbakning var vi ikke i stand til at hjælpe så mange mennesker, som vi gør.
siger Andreas Kamm, Generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp.

Dansk Flygtningehjælp arbejder i 36 lande verden over. Vores aftale med Dansk Flygtningehjælp løber foreløbigt et år. Vi opfordrer andre virksomheder til at støtte op om initiativet.

For yderligere informationer kontakt Jacob Linde Reislev, Export Manager i JH Transport, 4373 5555 eller Maja Nellemann, Projektleder i Dansk Flygtningehjælp, 3373 5183.

Dansk Flygtningehjælp partnerlogo 2015-2016

Foto i top: Dansk Flygtningehjælp

About Mikkel Hansen