Så vil vi gerne have, at du kommer og arbejder for os

Vi søger en pakmester til vort pakkeri / snedkeri i Ishøj

Din profil

Du er en mand eller kvinde med erfaring fra et lignende job, enten på lager eller hos en tømrervirksomhed, hvor du er vant til at arbejde med pakning af forskellige emner, herunder emballering af fx. kunst, antikviteter, møbler, lamper og flyttegods, og kender til fabrikation og udførelse af lettere snedker- og tømrerarbejde.

Du har evt. taget kurser, eller har kvalifikationer inden for dette arbejdsområde, og kan betjene forskellige maskiner så som automatisk rundsav, forskelligt værktøj og måske gaffeltruck. Du skal være omstillingsparat, have gå-på-mod, kunne tænke selvstændigt og kreativt, men samtidigt kunne arbejde ud fra konkrete instruktioner. Du vil også skulle stå for udlevering af klargjorte forsendelser fra pakkeriet, og modtagelse af fx. materialer og træ til pakkeriet.

Jobbet

Vi tilbyder en spændende og alsidig hverdag, med mange forskellige arbejdsopgaver, frihed under ansvar, gode kollegaer, og et dygtigt pakke- og snedker team, som du bliver en direkte del af. Stillingen er på 37 timer i tidsrummet mandag til fredag fra kl. 7.30 til 16:00. Ekstra-/overtidsarbejde kan forekomme til tider. Vi tilbyder løn efter overenskomst, og pensionsordning med sundhedsforsikring. Desuden er vi lydhøre over for en tildels fleksibel arbejdstid.
Din arbejdsgang vil være på vort pakkeri og hovedlager på vores adresse i Ishøj (tæt ved Ishøj Station). I enkelte tilfælde vil du få opgaver ude i byen, hvor du skal pakke og emballere fx. møbler eller kunstværker i nogle af de specialfremstillede trækasser, som du kommer til at være med til at fabrikere i pakkeriet.

Arbejdspladsen

JH Transport er en familieejet virksomhed som i dag beskæftiger over 30 medarbejdere på fuld tid. Vi er en transportvirksomhed, som opererer i kunst- og møbeltransport-branchen, og vi afhenter og sender møbler og effekter, ofte købt på auktionshuse, til kunder overalt i verden. Derfor bliver du som pakmester en del af en vigtig process, som sikrer, at vores mange danske, og især internationale kunder, modtager deres varer sikkert pakket og godt emballeret.
Hvis du synes ovennævnte beskrivelse kunne passe på dig, og at du har nogle af de kvalifikationer vi efterspørger, så kontakt os endeligt med henblik på en personlig samtale.

For nærmere information, kontakt Skipper Jacob Hansen.
Telefon: 43735555
Email: sjh@43735555.dk

Ansøgning bedes fremsendt på email.

About Mikkel Hansen