Farvel til Tom B. Kristensen

By | Nyheder
I dag siger vi farvel til vores kollega Tom B. Kristensen, som i morgen begynder sin nye tilværelse som efterlønsmodtager.

Tom har været speditør i mere end 35 år og er en del af den gamle garde. Vi har været så heldige at have ham hos os i 10 af de år.

Read More

Vi har en jernmand blandt os

By | Nyheder

I søndags gennemførte vores kørselsleder Skipper Jacob Hansen sin første Ironman.

Skipper svømmede, cyklede og løb i tiden 10:58:06, og han ønskes et kæmpe tillykke fra alle medarbejdere i JH Transport.

A Race Against Breast Cancer

By | Nyheder

Hver dag dør i gennemsnit tre kvinder af brystkræft i Danmark. Verdens forskere søger stadig efter en kur på den frygtede sygdom og fonden A Race Against Breast Cancer er sat i verden for at samle penge ind til fordel for forskning i brystkræft. Og det rykker! Stadig flere kvinder overlever – men brystkræft er stadig en hyppig dødsårsag for kvinder i Danmark

Read More

Vi hjælper klimamødet til bords

By | Nyheder

Den 7. til 18. december 2009, mødes verdens ledere til COP15 klimatopmødet i København. I den forbindelse har kunsthåndværkeren Tyge Axel Holm i 2 år arbejdet på et 5,5m bredt rundt bord med 25 stole, som i fredags den 4. december blev stillet op i Bella Center i København.

Read More